Для Кулінарного дому «ІБІС» шеф-кондитер Руслан Вичеров розробив 12 оригінальних і неймовірно смачних десертів – починаючи від ніжних тістечок і закінчуючи багатошаровими ароматними тортами. Задум: надати нового звучання традиційним десертам.

Розповімо про шлях кондитера від простого печива до багатошарових тортів і десертів будь-якої складності. Народився Руслан у Краматорську, де й здобув освіту шеф-кухаря. А кар’єру він розпочав з українського хлібзаводу та кондитерських цехів. Але власний стиль у нього з’явився тільки після чотирьох стажувань у Франції, де майстер надихався роботою відомих кондитерів, працюючи з ними пліч о пліч, вінчик до вінчика у пошуку нових смаків, ароматів і поєднань інгредієнтів. За час свого трудового шляху Руслан встиг попрацювати шеф-консультантом у Китаї, Казахстані та навіть у США. Також він відкрив мережу кондитерських у США та понад 10 в Україні. Найбільш унікальним творінням став годинник із шоколаду з робочим механізмом. Його купили за 3 тис. американських доларів.
Окрім роботи Руслан брав участь у багатьох конкурсах. У більшості з них він посідав перше місце: чемпіон України 2011 з кондитерського мистецтва, переможець конкурсу «Найкращий десерт року в Україні» 2012 і 2014. Також Руслан став найкращим кондитером України у 2014 і 2015 роках, на думку експертів французької кулінарної школи DGF.
«Професіоналізм полягає в тому, щоб розуміти та відчувати тонкощі, тоді й буде хороший результат», – поділився Руслан. Також він розповів, що завжди орієнтується на гостей і готує не тільки з любов’ю, але й «з маслом», тобто тільки з натуральних інгредієнтів, щоб десерти були смачними та корисними. Саме тому Кулінарний дім «ІБІС» вирішив запросити Руслана Вичерова до співпраці, адже головна запорука нашої успішної роботи протягом 14 років — готувати тільки з якісних натуральних продуктів для наших улюблених гостей.
Разом з Русланом наші кондитери розробили лінійку із 12 всесвітньо відомих десертів.
Співробітники Кулінарного дому потурбувалися про клієнтів і приготували до святкового столу традиційний різдвяний кекс. Такої кількості сухофруктів, горіхів та ягід ви ще не зустрічали. Усю цю смакоту ми залили шоколадом. Ви можете самостійно впевнитися, що розроблена разом з Русланом Вичеровим серія десертів — це справді насолода смаку. Усе дуже легко та просто — замовте та куштуйте. Хороший настрій та аромат смаку ми гарантуємо. Дивіться увесь асортимент нових десертів: