Підписуйтеся на Кулінарний дім "ІБІС" в Instagram — отримуйте знижку в 25% на страви та десерти.
Читати далі →

Завітайте до нашого магазину 31 липня з 11:00 до 21:00 —   пригостимо келихом ігристого. 
Читати далі →

До речі, про святковий настрій. Його у нас заведено супроводжувати чимось алкогольним. І якщо на вашому святі ціль — відчути чарівність смаку м’яса, а не алкоголю, то потрібно пам’ятати, що страви з дичини варто запивати червоним сухим вином.
Читати далі →

Трофейні ріжки на медальйоні, що залишились вам на пам’ять, звичайно, важливі. Однак, не скуштувавши плодів свого полювання сповна, ви не пізнаєте його істинний сенс.
Читати далі →

Зазвичай, коли мова йде про кабанятину, її заведено порівнювати зі свининою. Вони справді схожі. Однак між ними існують і суттєві відмінності. Про це і поговоримо.
Читати далі →

Кулінарний дім «ІБІС» проводить безпрограшну лотерею на День святого Валентина. Адже ми знаємо, що найбільш популярні подарунки в цей день — це солодощі, які приємно не тільки дарувати, але й отримувати.
Читати далі →

У Кулінарному домі «ІБІС» готують зірки! Відома співачка Анастасія Приходько приготувала салат з нашим досвідченим шеф-кухарем Андрієм. Процес приготування тривав всього декілька хвилин, а сам результат дуже сподобався зірці. “Ой, як смачно, я не можу. Все, в мене є новий салат”, — прокоментувала Анастасія.
Читати далі →

Гастрономічна цінність качиного м’яса відома з глибокої давнини. Однак сьогодні мова піде не про високу кухню, а про те, що ж можна приготувати з качки прямо на полюванні.
Читати далі →

А ти знав, що Кулінарний дім «ІБІС» — це також «ІБІС»? А це означає, що у нас теж висока якість, широкий асортимент, приємні акції та подарунки.  Ми ділимось святковим настроєм, тому в честь Нового року з 25.12 до 25.01 даруємо знижку* 10% на кулінарію та десерти власного виробництва всім клієнтам мережі "ІБІС". Потрібно лише скористатись промокодом: «kuldom».
Читати далі →

Для Кулінарного дому «ІБІС» шеф-кондитер Руслан Вичеров розробив 12 оригінальних і неймовірно смачних десертів – починаючи від ніжних тістечок і закінчуючи багатошаровими ароматними тортами. Задум: надати нового звучання традиційним десертам.
Читати далі →