До речі, про святковий настрій. Його у нас заведено супроводжувати чимось алкогольним. І якщо на вашому святі ціль — відчути чарівність смаку м’яса, а не алкоголю, то потрібно пам’ятати, що страви з дичини варто запивати червоним сухим вином.
Трофейні ріжки на медальйоні, що залишились вам на пам’ять, звичайно, важливі. Однак, не скуштувавши плодів свого полювання сповна, ви не пізнаєте його істинний сенс.
Зазвичай, коли мова йде про кабанятину, її заведено порівнювати зі свининою. Вони справді схожі. Однак між ними існують і суттєві відмінності. Про це і поговоримо.
Кулінарний дім «ІБІС» проводить безпрограшну лотерею на День святого Валентина. Адже ми знаємо, що найбільш популярні подарунки в цей день — це солодощі, які приємно не тільки дарувати, але й отримувати.
У Кулінарному домі «ІБІС» готують зірки! Відома співачка Анастасія Приходько приготувала салат з нашим досвідченим шеф-кухарем Андрієм. Процес приготування тривав всього декілька хвилин, а сам результат дуже сподобався зірці. “Ой, як смачно, я не можу. Все, в мене є новий салат”, — прокоментувала Анастасія.
Гастрономічна цінність качиного м’яса відома з глибокої давнини. Однак сьогодні мова піде не про високу кухню, а про те, що ж можна приготувати з качки прямо на полюванні.
А ти знав, що Кулінарний дім «ІБІС» — це також «ІБІС»? А це означає, що у нас теж висока якість, широкий асортимент, приємні акції та подарунки.
Ми ділимось святковим настроєм, тому в честь Нового року з 25.12 до 25.01 даруємо знижку* 10% на кулінарію та десерти власного виробництва всім клієнтам мережі "ІБІС". Потрібно лише скористатись промокодом: «kuldom».
Для Кулінарного дому «ІБІС» шеф-кондитер Руслан Вичеров розробив 12 оригінальних і неймовірно смачних десертів – починаючи від ніжних тістечок і закінчуючи багатошаровими ароматними тортами. Задум: надати нового звучання традиційним десертам.